MERRNI 50 EURO FALAS dhe tregtoni me ēmimin e aksioneve tė BMW

MERRNI 50 EURO FALAS dhe tregtoni me ēmimin e aksioneve tė BMW

SHPËRNDARJE

17 Shkurt 2017 • 08:47 •

Grupi BMW, është gjiganti i automobilave nga Mynihu, i themeluar në vitin 1916. Në 6 muajt e fundit,  çmimi i aksioneve të BMW-së është rritur me 12.38%.

FXLider, të gjithë lexuesve të “Zeri”, ju ofron 50 euro për tregtim të çmimit të aksioneve të BMW (të ashtuquajtura CFD) në tregun botëror, në bursën e vetme ku ju mund të tregtoni, edhe kur çmimet rriten edhe kur çmimet bien.

50 euro falas për tregtim me çmimin e aksioneve të BMW mund të shkarkohen këtu.

Në këtë link mund të shikoni termat dhe kushtet e tregtimit.

Modelet e reja të makinave elektrike të BMW 

Image

Segmenti i automjeteve elektrike dhe konkurrenca ndërmjet kompanive është duke u bërë më e fortë, kështu që BMW është duke u përpjekur për të shpejtuar gjërat në këtë fushë dhe duke zgjeruar ofertën e saj mbi këto automjete. Përveç modelit i3, i cili është planifikuar për vitin 2018, modelet të tjera të reja elektrike janë në projekt si Series 3 Mini dhe X4 SUV. Me këto modele, kompania në gjysmën e parë të këtij viti ka shënuar një rritje në shitjen e automjeteve elektrike me 87%. Me shitjet e modelit X1 SUV kompania u rrit me 62%.

50 euro falas për tregtim me çmimin e aksioneve të BMW mund të shkarkohen këtu.

Në këtë link mund të shikoni termat dhe kushtet e tregtimit.

Rolls-Royce dhe Vision Next 100

Image

Shpresat janë të larta edhe nga shitja e automjeteve Rolls-Royce, e cila është gjithashtu një markë në pronësi të kompanisë nga Bavaria. Ngjashëm me vetë BMW, edhe ajo ka paraqitur një automjet me koncept të së ardhmes - Vision Next 100. Ky model është menduar të jetë shumë i madh në pjesën e jashtme duke i ngjar një jahti nga brenda me një luks të pa parë më herët..

50 euro falas për tregtim me çmimin e aksioneve të BMW mund të shkarkohen këtu.

Në këtë link mund të shikoni termat dhe kushtet e tregtimit.

 Rezultatet e Punes

Image

Në aspektin financiar, kompania BMW qëndron shumë mirë. Të ardhurat nga shitja nga fundi i vitit 2012 deri në fund të vitit të kaluar u rritën me një normë mesatare prej 6.2%. Shitja u rrit nga tremujori në tremujor edhe këtë vit. Fitimi bruto i kompanisë, si dhe fitimi para tatimit dhe fitimi neto të gjitha ishin shumë më të larta se mesatarja e auto-industrisë. Të ardhurat mesatare nga aksionerët të një aksioni ishin mbi 11%.

50 euro falas për tregtim me çmimin e aksioneve të BMW mund të shkarkohen këtu.

Në këtë link mund të shikoni termat dhe kushtet e tregtimit.

 FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në leverexhet financiare dhe e mbajnë një nivel të lartë të rrezikut e kapitalit tuaj sepse çmimet së shpejti mund të bëhen pafavorshme për ju. Humbjet mund të kalojnë depozitat tuaj dhe nga ju mund të kërkohet për të bërë pagesa shtesë. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se e keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe klshilli të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLideri nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorimi i këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për për saktësi ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të tyre.