Aktuale

Mbahet debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

Mbahet debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë
09 nëntor 2018 • 08 : 31 Foto: Driton Bublaku

Lexo detajet!

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për Afirmim të Marrëdhënieve Ndëretnike organizon debatin publik.

Debati ka të bëjë me pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar.

Debati mbahet në orën 10:00.


 

© zëri.info