Aktuale

Jo të gjithë nxënësit janë furnizuar me libra

Jo të gjithë nxënësit janë furnizuar me libra
20 tetor 2018 • 23 : 43

Lajmet e fundit nga vendi

Edhe pse Ministria e Arsimit kishte premtuar se sivjet do t’i shpërndajë falas të gjithë librat për nxënësit e arsimit fillor dhe të mesëm të ulët, një gjë e tillë nuk ka ndodhur.

Madje, prindërit nuk po gjejnë libra as për t’i blerë dhe si rrjedhojë nxënësit nëpër shumë lëndë po mësojnë me fotokopje.

Ndryshe, për blerjen e librave, janë ndarë 6 milionë euro.

 

© zëri.info