Aktuale

Votohet projektligji për Forcën e Sigurisë së Kosovës

Votohet projektligji për Forcën e Sigurisë së Kosovës
18 tetor 2018 • 13 : 29 Foto: Driton Bublaku

Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Me 98 vota për dhe asnjë kundër, Kuvendi i Kosovës ka kaluar edhe Projektligjin për Forcën e Sigurisë së Kosovës, raporton "Zëri.info".

LEXO EDHE: Votohet projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes

Tani mbetet edhe votimi për projektligjin e tretë për Shërbimin në Forcën e Sigurisë së Kosovës, me qëllim që të hapet rruga që FSK-ja të shndërrohet në ushtri të Kosovës/ZERI

Image 
Image

© zëri.info