Aktuale

Disa ferizajas ia festojnë ditëlindjen Enver Hoxhës

Disa ferizajas ia festojnë ditëlindjen Enver Hoxhës
14 tetor 2018 • 21 : 21

Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Në Ferizaj, adhuruesit e liderit komunist të Shqipërisë, Enver Hoxha ia kremtuan ditëlindjen idhullit të tyre.

Atje zbukuruan vendin dhe pati nga ata që figurën e Enver Hoxhës e ngritën në piedestal

© zëri.info