Aktuale

Vendoset ndriçimi tek Fakulteti Teknik, kështu duket tani ajo pjesë

Vendoset ndriçimi tek Fakulteti Teknik, kështu duket tani ajo pjesë
14 tetor 2018 • 08 : 53

Fotografi nga ajo pjesë

Mbrëmë është vendosur ndriçimi tek Fakulteti Teknik me c`rast tani ajo pjesë ka pësuar edhe ndryshime si dhe është zvogëluar rrezikshmëria. Njoftimin për këtë gjë e ka bërë i pari i Prishtinës përmes një postimi në “Facebook”, ku edhe ka publikuar disa fotografi nga ky vend, raporton “Zëri.info”.

“Sonte u lëshua ndriçimi te Fakulteti Teknik. Tani mund të shëtiteni edhe të vraponi edhe natën”, ka shkruar Ahmeti krahas fotografive.

“Zëri.info”, ua sjell këto fotografi. /ZËRI

Image

Image

 

© zëri.info