Aktuale

BE: I pashmangshëm demarkacioni

BE: I pashmangshëm demarkacioni
13 mars 2018 • 22 : 58

Lexo detajet

Kështu po thotë Bashkimi Evropian për Tribuna Channel.

Po kërkojnë që sa më shpejt të ratifikohet marrëveshja dhe t’i hapet rrugë liberalizimit të vizave.

© zëri.info