Aktuale

”Lugina e Diellit”, po bëhet pa lejen e qeverisë në Prishtinë

”Lugina e Diellit”, po bëhet pa lejen e qeverisë në Prishtinë
13 mars 2018 • 22 : 10

Lagjja e serbëve të Kosovës

Është kryer punë e madhe në ndërtim, por gjithçka po bëhet pa lejen e qeverisë në Prishtinë.

Andaj, kjo e fundit e ka zgjedhur një mënyrë të kujdesshme për ta trajtuar projektin “Lugina e Diellit” që po zë vend midis Mitrovicës dhe Zveçanit,.

© zëri.info