Aktuale

Kush e meriton të jetë president i përbashkët i Kosovës dhe i Shqipërisë?

Kush e meriton të jetë president i përbashkët i Kosovës dhe i Shqipërisë?
19 shkurt 2018 • 15 : 22

Sondazh i përgatitur nga Zeri.info

LEXO EDHE: A ju pëlqeu ideja e Edi Ramës për një president uniteti shqiptar?

 

© zëri.info