Aktuale

Ministri i FSK-së në Francë për bashkëpunim në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë

Ministri i FSK-së në Francë për bashkëpunim në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë
14 shkurt 2018 • 21 : 11

Ministri për Forcën e Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha, u prit sot në Paris nga Sekretarja e Shtetit pranë Ministrisë së Armatave të Francës, znj. Geneviève Darrieussecq.

Sipas njoftimit nga MFSK, në një takim miqësor u evokuan marrëdhëniet e shkëlqyeshme ndërmjet dy vendeve dhe u bisedua për bashkëpunimin bilateral në fushën e mbrojtjes dhe të sigurisë.

Ministri Berisha e njoftoi ministren franceze për të arriturat dhe synimet e FSK-së.

Znj. Darrieussecq e përgëzoi ministrin për sukseset, sidomos në integrimin e komuniteteve jo shumicë.

© zëri.info