Aktuale

Nënkryetari i Prishtinës Pacolli del tek “Rrethi” përplaset me qytetarë

Nënkryetari i Prishtinës Pacolli del tek “Rrethi” përplaset me qytetarë
13 shkurt 2018 • 21 : 59

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Selim Pacolli, ka dalur tek “Rrethi” i Prishtinës, pas tensionimit të situatës atje.

Pacolli ka deklaruar se vendimi për heqjen e flamurit kombëtar dhe zëvëndësimi i tij me flamurin e Kosovës është vendim i kryeministrit Ramush Haradinaj.

 Ai ka bërë thirrje për qetësi.

© zëri.info