Aktuale

Qytetarët kundër vendosjes së flamurit të Kosovë ‘të rrethi’

Qytetarët kundër vendosjes së flamurit të Kosovë ‘të rrethi’
13 shkurt 2018 • 20 : 55 Foto: Driton Bublaku

Janë mbledhur një grup i qytetarëve në hyrje të Prishtinës aty ku tashmë brigada e zjarrfikësve e kanë ulur flamurin kombëtar dhe pritet vendosja e flamurit të Kosovës, këta qytetar me brohorima po e kundërshtojnë këtë.

Gazetari i portalit Zëri.info, nga vendi i ngjarjes raporton se Policia e Kosovës po mundohet ti largojë këta qytetar të cilët po e pengojnë vendosjen e flamurit, poashtu janë duke e vendosur një shirit për ndalimin e hyrjes së qytetarëve në afersi./ZËRI

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info