Aktuale

Ende nuk largohet flamuri kombëtar, probleme me energjinë elektrike

Ende nuk largohet flamuri kombëtar, probleme me energjinë elektrike
13 shkurt 2018 • 19 : 28 Foto: Driton Bublaku

Zbritje e flamurit kombëtar në hyrje të Prishtinës për tu vendosur flamuri i Kosovës nuk është bërë ende, kjo për shkak se nuk ka energji elektrike.

Ashtu siç mëson Zëri.info, për vendosjen e flamurit shtetëror me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, të pranishëm janë parë Zyrtarë të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal e po ashtu dhe forca të Policisë së Kosovës.

© zëri.info