Aktuale

Studentët: Bursat do të duhej të rriteshin, e jo të zvogëlohen

Studentët: Bursat do të duhej të rriteshin, e jo të zvogëlohen
14 janar 2018 • 09 : 55

Studentët e Universitetit të Prishtinës në anketën e Radios Evropa e Lirë, "VOX", thonë se ulja e bursës nga 900 në 600 euro do t'i dëmtojë studentët në masë të madhe.

Ata thonë se senati dhe drejtuesit e fakulteteve duhet të mendojnë për gjetjen e mënyrës së rritjes së vlerës së bursave për studentët dhe jo zvogëlimit të tyre.

© zëri.info