Aktuale

Krasniqi nga KDI: Prokuroria të hetojë parregullsitë që janë evidentuar në Istog (Video)

Krasniqi nga KDI: Prokuroria të hetojë parregullsitë që janë evidentuar në Istog (Video)
07 dhjetor 2017 • 20 : 05


Albert Krasniqi prej KDI-së, ka thane se, zgjedhjet e fundit kanë qenë më mire të organizuara krahasuar me proceset zgjedhore në të kaluarën.

Sa i përket parregullsive, Krasniqi tregon se PZAP ka bërë një hetim të votave në Austri për zgjedhjet e fundit në Istog dhe ka dale se shume vota nuk kane dale të vërteta.

E njajta, tregon Krasniqi, ka ndodhur edhe në disa vende tjera me votat e diasporës.

Ai thotë se, Prokuroria duhet të hetojë ndaj asaj që ka ndodh ne Istog.

© zëri.info