Aktuale

Gjykata Supreme mori vendim për ankesat e PDK-së për Prizrenin e Klinën

Gjykata Supreme mori vendim për ankesat e PDK-së për Prizrenin e Klinën
07 dhjetor 2017 • 16 : 20

Gjykata Supreme ka vendosur sot lidhur me dy nga katër ankesat e subjekteve politike, përkatësisht lidhur me ankesën e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), dega në Prizren dhe ankesën e të njëjtit subjekt politik, dega në Klinë, të paraqitura kundër vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), raporton "Zeri.info".

Kolegji i Gjykatës Supreme e ka refuzuar si të pabazuar ankesën e PDK-së, dega në Prizren, të paraqitur kundër vendimit të PZAP-së dhe ka refuzuar si të pabazuar ankesën e PDK-së, dega në Klinë./ZERIPër më shumë Zeri ju sjell vendimin e plotë:

Image
Image
Image

© zëri.info