Aktuale

Gjysmë-shteti Palestina i premton Serbisë se do të votojë kundër Kosovës në organizata ndërkombëtare

Gjysmë-shteti Palestina i premton Serbisë se do të votojë kundër Kosovës në organizata ndërkombëtare
07 dhjetor 2017 • 15 : 21

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq është takuar sot me ambasadorin e Palestinës, Mohammed Nabhan.

Ky i fundit raportohet nga mediat serbe, se e ka informuar Vuçiqin në lidhje me vendimin e pandryshueshëm të këtij vendi që në mënyre të vendosur të mbështes integritetin territorial dhe sovranitetin e Serbisë, transmeton lajmi.net.

Nabhan ka shtuar se Palestina do të vazhdoj të votoj kundër anëtarësimit të Kosovës në organizata ndërkombëtare.

Vuçiq shprehu mirënjohjen ndaj Palestinës për një qëndrim të tillë.

© zëri.info