Aktuale

Momenti i lirimit të Fatmir Limaj nga të gjitha akuzat!

Momenti i lirimit të Fatmir Limaj nga të gjitha akuzat!
24 nëntor 2017 • 17 : 14 Foto: Laura Hasani

Pas tetë vjetësh procedurë gjyqësore gjykata sot Gjykata në Prishtinë shpalli të pafajshëm ish ministrin e Transportit dhe Telekomunikacionit,Fatmir Limajn, në të gjitha pikat e akuzës.

Më poshtë keni momentin kur ai doli nga salla, më në fund i lirë nga të gjitha akuzat/ZERI
 

© zëri.info