Aktuale

Policia në Gjilan: Procesi zgjedhor po mbahet pa probleme

Policia në Gjilan: Procesi zgjedhor po mbahet pa probleme
19 nëntor 2017 • 15 : 03

Të gjitha raportimet tona janë shumë pozitive dhe shumë të mira.

Të gjitha raportet flasin për një klimë të qetë votimesh, deri tani nuk kemi asnjë incident të raportuar përgjatë procesit të votimit.

Deri më tani klima e sigurisë është i raporteve më të mirë të mundshëm.

 

© zëri.info