Aktuale

E mahnitshme çka bën ky mërgimtar për kosovarët

E mahnitshme çka bën ky mërgimtar për kosovarët
19 nëntor 2017 • 13 : 57

Një opojan, i cili tani jeton dhe vepron në Austri, në bashkëpunim me portalin “Opoja.net”, do të japin falas karroca për persona me nevoja të veçanta.

Sipas këtij njoftimi, të gjithë ata që kanë nevojë për karroca mund të lajmërohen te ata dhe të marrin falas përcjell albinfo.ch.

Mërgimtarët vazhdojnë të japin kontribut të madh në Kosovë në forma të ndryshme, dhe në shumë sektore.

Ndihma e tyre ka qenë shumë e madhe, para dhe pas luftës.

Personat që kanë nevojë për karroca mund të lajmërohen në:
Tel: +377 (45) 563-059
Facekook: https://www.facebook.com/opoja.net
Email: [email protected]

 

© zëri.info