Aktuale

Hoxhaj: PDK s’ka ndërruar qëndrim për Demarkacionin

Hoxhaj: PDK s’ka ndërruar qëndrim për Demarkacionin
14 nëntor 2017 • 16 : 57

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka folur edhe për çështjen e Demarkacionit.

Ai e ka vlerësuar si shumë profesionale punën e komisionit të kaluar, duke shtuar se raporti i tyre tregon gjendjen faktike në terren.

“Ne si partner koalicioni, mendojmë se ka pasur katër komisione të cilat janë marrë me punën e shenjimit të kufirit me Malin e Zi. Një komision fillestar i cili ka bërë punën shumë profesionale, në bazë të kritereve dhe parimeve kadastrale ka shënuar vijën kufitare dhe ajo marrëveshje është nënshkruar nga Thaçi dhe Hyseni. E shohim rolin e komisionit të ri ma shumë të karakterit verifikues. Nuk dua të jap vlerësime”, ka thënë Hoxhaj për lajmi.net.

Ish-ministri i jashtëm tutje deklaroi se PDK-ja nuk ka ndërruar qëndrim për Demarkacionin.

© zëri.info