Aktuale

Veseli paralajmëron rreth Veriut

Veseli paralajmëron rreth Veriut
19 tetor 2017 • 20 : 09

Kryetari i Kuvendi të Kosovës, njëher;sh kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka folur sot për strukturat paralele të Serbisë në Kosovë, që janë të dirigjuara nga Beogradi.

“Ku do që ka struktura paralele, të cilat janë të identifikuara, do të largohen nga Kosova", ka thënë Veseli në një intervistë në RTK.

"Dhe, në të njëjtën kohë, do të përgjigjen penalisht", ka theksuar ai.

"Përgjegjësinë për këtë e mban Beogradi, dhe të gjithë ata që qëndrojnë pas tyre”, ka deklaruar Veseli.

© zëri.info