Aktuale

Limaj caktohet përgjegjës për organizimin e mbledhjeve me Shqipërinë

Limaj caktohet përgjegjës për organizimin e mbledhjeve me Shqipërinë
13 tetor 2017 • 14 : 31

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, është caktuar përgjegjës për organizimin e mbledhjeve të përbashkëta mes Kosovës dhe Shqipërisë, raporton “zeri.info”.

Në këtë mbledhje pos kësaj, u miratuan edhe disa pika te tjera të rendit të ditës, me ç'rast qeveria ndau rreth 100 mijë euro (50 mijë për një ekspertizë të re për Astrit Deharin dhe mbi 49 mijë për punën e komisionit te ri për Demarkacionin)./Zeri

© zëri.info