Aktuale

Pas arritjes së marrëveshjes, Haradinaj prezent te Mihja sipërfaqësore

Pas arritjes së marrëveshjes, Haradinaj prezent te Mihja sipërfaqësore
13 shtator 2017 • 22 : 59

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj siç paralajmëroi më parë është duke qëndruar te Mihja sipërfaqësore në fshatin Shipitullë.

Në këtë vend ka filluar puna e mihjes pas së cilës pritet që të nxirret thëngjilli dhe Kosova të mos ketë më krizë energjetike, raporton lajmi.net.

Haradinaj sot arriti marrëveshje me banorët e Shipitullës dhe Hadës për shpronësimin e pronave.

Image
Image

© zëri.info