Aktuale

Haradinaj mban konferencë për media sonte në fshatin Shipitullë

Haradinaj mban konferencë për media sonte në fshatin Shipitullë
13 shtator 2017 • 20 : 05

Pas arritjes së marrëveshjes me banorët e Shipitullës dhe Hades për shpronësimin e pronave në të cilat do të fillojë nxjerra e qymyrit, kryeministri Ramush Haradinaj sonte do të mbajë konferencë atje.

“Kryeministri Ramush Haradinaj mbanë konferencë për media te Mihja sipërfaqësore në fshatin Shipitullë. VENDI: Kosova B (Mihja sipërfaqësore, fshati Shipitullë). KOHA: 22:00”, thuhet në njoftimin e qeverisë.

© zëri.info