Aktuale

Fotolajm: Vazhdon ndotja e ambientit me fletushka reklamuese (Foto)

Fotolajm: Vazhdon ndotja e ambientit me fletushka reklamuese (Foto)
13 shtator 2017 • 14 : 34

Shpërndarja e fletushkave reklamuese të marketeve të ndryshme, vend e pa vend, tashmë është bërë shprehi në Kosovë.

Fotografia më poshtë dëshmon vetëm një nga rastet kur një nga ashensoret e kryeqytetit është i “mbushur” me fletushka reklamuese.

E njëjta situatë përsëritet edhe nëpër shtëpitë private dhe në hyrje të banesave. 

Image

© zëri.info