Aktuale

Këta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri (Dokument)

 Këta janë 10 personat më të pasur në Shqipëri (Dokument)
13 shtator 2017 • 13 : 43

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Europiane për Edukim (EEI, dhe gazeta Mapo, bënë sot publik studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016.

Studimi që rendit 10 sipërmarrësit më të pasur në vend bazohet në analizën e të dhënave zyrtare sipas bilanceve të dorëzuara në QKB. Si rezultat i kësaj analize konkludohet në listën e ponderuar të top-10 më të pasurve të vendit.

Image
Image

© zëri.info