Aktuale

Erërat e forta rrëzojnë kulmin e një shtëpie në Obiliq (Video)

Erërat e forta rrëzojnë kulmin e një shtëpie në Obiliq (Video)
11 shtator 2017 • 19 : 14

Një shtëpie i është rrëzuar komplet kulmi.

Sipas një videoje të dërguar në redaksinë e “Indeksonline”, shihet që pjesët e kulmit kanë rënë deri në rrugën kryesore, duke krijuar vështirësi për kalimin e veturave.

Kjo ngjarje është pasojë e erërave të forta dhe reshjeve të shiut në vend.

 

© zëri.info