Aktuale

Përfundon mbledhja e kryesisë së PDK

Përfundon mbledhja e kryesisë së PDK
17 korrik 2017 • 13 : 58

 

Ka përfunduar mbledhja urgjente e Partisë Demokratike të Kosovës, raporton GazetaBlic.

Pas përfundimit të kësaj mbledhje, nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxha ka bërë me dije se kjo ishte vetëm një mbledhje e zakonshme.

“Ishte një mbledhje e zakonshme që e mbajmë çdo të marte vetëm se në këtë javë e kemi mbajtur në ditën e hënë” tha Enver Hoxha, raporton Gazeta Blic.

Hoxhaj ka përsëritur edhe një herë, se i kanë numrat e mjaftueshme për ta formuar Qeverinë.

“I kemi numrat për krijimin e qeverisë dhe tani po presim thirrjen e seancës konstituive e cila nuk e di se a do te mbahet këtë javë apo tjetrën. Por ajo çfarë dua të them  është se ne në seancë shkojmë me numra për krijimin e qeverisë”, tha ai.

© zëri.info