Vazhdon mbledhja e stėrzgjatur e PDK-sė me partnerėt

Vazhdon mbledhja e stėrzgjatur e PDK-sė me partnerėt

SHPËRNDARJE

19 Maj 2017 • 23:18 •

Pasdite është bërë me dije se PDK ka nisur një mbledhje ku do të diskutohet bashkë edhe me partnerët për kandidatët për deputetë dhe përpilimin e listës.

Kjo mbledhje është duke vazhduar edhe në këtë orë, kur ka mbetur vetëm edhe një orë deri në përmbylljen e afatit për dorëzimin e listave, njofton Klan Kosova.

Asnjë nga zyrtarët e PDK-së nuk ka dalë deri tash nga selia e partisë për të dhënë edhe ndonjë informacion të mundshëm rreth mbledhjes dhe vendimit për listën, ndonëse aty janë parë tek kanë hyrë edhe partnerët e koalicionit.