Hajredin Kuēi, Besim Beqaj e Justina Pula jashtė listės sė PDK-sė

Hajredin Kuēi, Besim Beqaj e Justina Pula jashtė listės sė PDK-sė

SHPËRNDARJE

19 Maj 2017 • 18:28 •

 

Hajredin Kuçi, Besim Beqaj dhe Justina Pula kanë pranuar të heqin dorë nga përfshirja në listën zgjedhore të PDK-së, në koalicionin me AAK-në e Nisma-n.

Ata janë shfaqur të gatshëm t’u lënë mundësi tjerëve të futen në këto lista, ka thënë një burim i Klan Kosova.

Tre personat në fjalë kanë thënë se janë të gatshëm për të pranuar detyrat dhe përgjegjësitë tjera që ua jep partia, në të ardhmen dhe nuk bëhet fjalë për kurrfarë pakënaqësie.