Aktuale

Delawie: Njerëzit me aktakuzë për korrupsion nuk dua t’i shoh në listat zgjedhore

Delawie: Njerëzit me aktakuzë për korrupsion nuk dua t’i shoh në listat zgjedhore
19 maj 2017 • 15 : 45 Foto: Laura Hasani

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie ka përsëritur thirrjen e tij, që në listat zgjedhore mos të ketë njerëz më aktakuza për korrupsion.

Ai gjatë një vizite që i ka bërë KQZ-së ka thënë se nuk dëshiron të shohë në lista njerëz, ndaj të cilëve ka aktakuza për korrupsion.

Delawie në konferencën e përbashkët për media me kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të dalin në zgjedhje.

Kryetarja e KQZ-së ka thënë se institucioni që ajo drejton është e përkushtuar që të organizojë një proces të rregullt.

Ajo ka falënderuar ambasadorin amerikan për mbështejen dhe bashkëpunimi.

© zëri.info