Aktuale

Këto vende do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim

21 prill 2017 • 16 : 58

KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata nga KEDS:

Ferizaj

1.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 kV Shtimje  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e transformatorit të ri dhe pastrimi i trasesë.

2.

Më 25.04.2017 në NS 110/6 kV Hani i Elezit do të shkyçet:

·         Dalja 6 kV Drejtimi  i Glloboqicës (Kodi: 42000002)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika Sugjukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i Bekuar.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

3.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 Ferizaj lll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi: 40042004)   prej orës 09:30 deri në orën 12:30  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshinë.                                                                                    

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

4.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 Ferizaj lll do të shkyçet:

 Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003)   prej orës 13:13 deri në orën 15:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj dhe Jezerc.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

5.

Më 22.04.2017 në NS 35/10 Ferizaj ll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001)   prej orës 09:00 deri në orën 09:10 dhe prej orës 15:50 deri në ora 16:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji (një pjesë),Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

 Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit 10/0,4.

6.

Më 25.04.2017 në NS 35/10 Magure do të shkyçet:

 Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001)   prej orës 13:13 deri në orën 15:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoci, Bainca, Shala dhe  Krojmiri.

 Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i grupit matës.

  Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 24.04.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008)   prej orës 10:00 deri në orën 14:30  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë, vendosja e ndarësit  linjor.

2.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 kV Sharr (Dragash)  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zymi I Sharrit; Afariste: ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave 12 m. LOT 10.

3.

Më 23.04.2017 në NS 110/35/10 kV Shirok- Suharekë do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Studenqanit (Kodi: 32000018)   prej orës 09:00 deri në orën 10:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: punime në rrjet.

4.

Më 24.04.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3   do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Zhuba (Kodi: 31000026)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manasterici, Llokvica, Neprogoshta, Reqani, Pllanjani Lubinja e Epërme dhe e Ulët, Gornja- sela, Mushnikova, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovci, Bogosheci dhe Drajqiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i largpërçuesit dhe pastrimi i trasesë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 23.04.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3   do të shkyçet:

·         Dalja 10kV Shtepia e Armatës (Kodi: 31000023)   prej orës 10:00 deri në orën 13:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari dhe Durmish Asllani.

Arsyeja e ndërprerjes: punime në rrjet.

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

2.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Sillosi (Kodi: 14000006)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra, Letanci, Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor .

3.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Agroprodukti  (Kodi: 14000007)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Agro- produkti.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

4.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008)   prej orës 14:00 deri në orën 15:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

5.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat 1  (Kodi: 14000009)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtine e ulet .

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

6.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë,  Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

7.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Livadica  (Kodi: 14000011)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

8.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012)   prej orës 14:00 deri në orën 15:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 kV Gurakoci  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Dobursha  (Kodi: 50052001)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe  të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi  shtyllave, dhe pastrimi i trasesë.

2.

Më 25.04.2017 në NS 110/10 kV Peja 2  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kastrati  (Kodi: 51000007)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe  Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

3.

Më 22,24,27,28.04.2017 në NS 10 kV Dalja lll  do të shkyçet:

·         Dalja 10/04 kV  Ambulanta e dhomëve  (Kodi: 500510009002)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 12:00 deri në ora 15:00 

·         Dalja 10/04 kV  2 korriku (Kodi: 500510009001)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 12:00 deri në ora 15:00 

 

·         Dalja 10/04 kV  Ts 4 (Kodi: 500510003001)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 12:00 deri në ora 15:00 

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ambulanca stomatologjike, 2 Korriku dhe  TS 4.

Arsyeja e ndërprerjes: demontimi i përçuesit të vjetër  LOT 3.

 

4.

Më 25,26.04.2017 në NS 35/10 kV Peja ll   do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Dalja lll (Kodi: 50051003)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00  dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Muharrem Shales, rr.Lekë Dugagjini dhe Shkolla e Artit.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 25.04.2017 në NS 10 kV Qendra   do të shkyçet:

·         Dalja 10/0.4 kV Dobursha  (Kodi: 81000002021)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ali Ibra, Petro Nini Luarasi, Skënderbeu (një pjesë) dhe Tirana (një pjesë)

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi  shtyllave.

Mitrovica

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më  24.04.2017  në  NS 110/35 kV Vushtrria 1  do të  shkyçje totale prej orës 10:00 deri në orën 10:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llamkosi, Qendra e Qytetit ( një pjesë), Lagjja Fidanishte, qyteti, Lagjja Bajr, Frashëri dhe rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Mujë Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja,Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri, Maxhistrala Adriatiku, Romët  dhe Çerdhja,.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-i.

© zëri.info