Aktuale

Hoxhaj ngushëllon popullin francez për sulmin në Paris

Hoxhaj ngushëllon popullin francez për sulmin në Paris
21 prill 2017 • 09 : 55

Ministri i Jashtëm, Enver Hoxhaj ka qenë ndër të parët që ka reaguar pas sulmit vrasës në Paris duke shprehur ngushëllimet e tij.

“Thellësisht i prekur nga sulmi në Paris. Ngushëllimet e mija më të thella popullit dhe qeverise franceze” ka shkruar Hoxhaj.

Në orë e mbrëmjes, një person ka shtënë me armë duke lënë të vrarë një polic ndërsa sulmi është kualifikuar si terrorist.

© zëri.info