Aktuale

Protestuesit maqedonas me parullë kundër Edi Ramës! (Foto)

Protestuesit maqedonas me parullë kundër Edi Ramës! (Foto)
20 mars 2017 • 23 : 13

George Soros është një njeri që i pëlqen përzierja në sovranitetin e shteteve për të zbatuar politikat e tij, dhe pamë sesi politikat e tij janë shfaqur në Zyrën Publike të Presidentit, këtë në marshin protestues sot e ka theksuar një nga anëtarët e nismës qytetare “Për Maqedoni të përbashkët”, Bogdan Ilievski, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në duart e protestuesve shihen parulla ‘Trump është një hero’; ‘Soros dil jashtë nga Maqedonia’; ‘Rama-Platformë sorosi’; ‘Sorosi financon rëzimin e Maqedonisë’, etj. 

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info