Aktuale

Pas katër ndalesave, Gjuriqit i lejohet hyrja në Kosovë

Pas katër ndalesave, Gjuriqit i lejohet hyrja në Kosovë
20 mars 2017 • 22 : 32

Edhe pse kryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, kishte paralajmëruar se do ta vizitonte Kosovën, një gjë të tillë nuk ka mundur ta bëj.

“Zeri.info”, nga burime të saja mëson se, një kërkesë e tillë i është aprovuar vartësit të tij më i ulët, i ashtuquajturi shef i Zyrës për Kosovën, Makro Gjuriq.

Siç mëson “Zeri.info”, Gjiriqit i është aprovuar kërkesa për ta vizituar Kosovën pas katër ndalesave që i janë bërë atij.

Po ashtu “Zeri.info”, mëson se vizita e Gjuriqit në Kosovë do të jetë vetëm disa orëshe në veri të vendit dhe më pas do të kthehet përsëri në Serbi. 

© zëri.info