Aktuale

Drejtpërdrejt nga homazhet në nderim të Ramiz Kelmendit (Video)

Drejtpërdrejt nga homazhet në nderim të Ramiz Kelmendit (Video)
12 janar 2017 • 10 : 56 Foto: Driton Bublaku

Publicisti, shkrimtari dhe gazetari Ramiz Kelmendi, në moshën 86-vjeçare mbrëmë ka ndërruar jetë në banesën e tij në Prishtinë.

Në nderim të tij, familja Kelmendi ka organizuar homazhe në hollin e Teatrit Kombëtar të Kosovës, ku miqtë e dashamirët e tij kanë mundësi ta nderojnë për herë të fundit. 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 


Mbahen homazhe para arkivolit të gazetarit... by gazetazeri

© zëri.info